Naturland

Naturland

Naturland este una dintre cele mari asociații internaționale pentru agricultura ecologică la nivel mondial. Împreună cu 70.000 de fermieri, apicultori, piscicultori și pescari din 60 de țări din întreaga lume, Naturland este o dovadă vie că activitatea ecologică economică , socială și echitabilă poate prospera doar în cooperarea internațională. Pe lângă agricultură și producția de alimente, Naturland este implicată și în domeniile de utilizare a pădurilor ecologice, a producției textile și a produselor cosmetice. Standardul de comerț Naturland oferă o valoare adăugată suplimentară. Certificarea Naturland este o certificare unică a standardelor ecologice, sociale și de comerț echitabil.

Beneficiu pentru client

Procesorii și fermierii certificați Naturland lucrează conform celor mai înalte standarde ecologice. Naturland este una dintre cele mai mari asociații de agricultură ecologică din Germania. Procesoarele Naturland funcționează pe baza standardelor ecologice care depășesc cerințele „Bio-Siegel” germane (eticheta ecologică națională germană) și sunt echivalente cu standardele Bio Suisse din Elveția. Standardele sociale fac parte integrantă din certificarea Naturland, certificarea crește oportunitățile de acces pe piață. Standardele de certificare Naturland variază de la producția ecologică de plante și animale, acvacultură, pescuitul durabil de capturară și procesare până la domenii nealimentare, cum ar fi gestionarea pădurilor, cosmetice și textile.

Principii

Standardele Naturland au existat cu mult înainte ca primele reglementări UE privind agricultura ecologică să devină lege și acoperă, de asemenea, domenii care nu sunt încă reglementate de regulamentul ecologic al CE.

Website

Link

Reguli și standarde

Link

Persoana de contact

George Raducan George Raducan

Agricultură

g.raducan@bio-garantie.ro