Aflați mai multe despre compania și angajatorul Austria Bio Garantie

Austria Bio Garantie a fost înființată în anul 2009 și activează ca un organism de control și certificare independent, acreditat. Compania noastră respectă regulamentele din România și din UE necesare functionării sale, și de aceea acționează ca un organism de certificare recunoscut de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale din România și de către Autoritatea Austriacă de Acreditare. 

Codul nostru de identificare este: RO-ECO-018

Austria Bio Garantie furnizează fermierilor, unităților de procesare și comerț, care activează în industria alimentară, informații obligatorii pentru obținerea certificării ecologice, contribuind astfel atât la introducerea metodelor sustenabile de producție, precum și la consolidarea poziției companiilor certificate pe piață. Pe lângă exploatațiile agricole care se ocupă cu creșterea plantelor și a animalelor, compania noastră oferă servicii și companiilor de procesare agricolă din Romania. Începând cu 2019, Austria Bio Garantie este membră a grupului Easy-Cert, care a fost inființat de organismele lidere de certificare ale Austriei și Elvetiei, Austria Bio Garantie GmbH (ABG) respectiv bio.inspecta AG. Sucursala ABG în România și filialele din Croația și Italia aparțin de asemenea grupului. Alte organisme de certificare, precum CERES GmbH și bio.inspecta AG s-au alăturat de asemenea grupului Easy-CERT împreună cu filialele lor. În consecință, Grupul EASY-CERT este unul dintre cele mai mari organisme de inspecție și certificare din Europa. Grupul de companii activează într-un sistem integrat de management al calității, utilizând un sistem armonizat de inspecție și certificare, ceea ce duce la o eficiență mai mare, un serviciu mult mai rapid și de o calitate mai înaltă.  


Misiune
Austria Bio Garantie contribuie la dezvoltarea și consolidarea poziției pe piată a exploatațiilor agricole și a afacerilor, într-un mod sustenabil.

Prin gama largă de servicii pe care o oferă, ABG oferă clienților calitate, fiabilitate și utilitate.

Orientare către viitor
Fiind membră a Grupului Easy-Cert, ABG reprezintă unul dintre cele mai mari organisme de inspecție și certificare din Europa. ABG inspectează și certifică produse obținute în conformitate cu sustenabilitatea socială, a mediului și care respectă bunăstarea animalelor.

Credibilitate
Personalul competent și experimentat al ABG este repartizat pentru efectuarea inspecțiilor și a certificărilor exploatațiilor agricole și a companiilor de procesare și comerț - și fac acest lucru într-o manieră clară, independentă și de încredere. În acest mod este garantată credibilitatea produselor și a proceselor inspectate și certificate de ABG.

Orientarea către client
ABG își conduce activitățile către nevoile clienților și își menține deschiderea în comunicarea cu aceștia. ABG se străduieste în mod continuu să mărească satisfacția clienților prin furnizarea, dintr-o singura sursă, de servicii eficiente și de produse conforme cerințelor clienților.

Dedicare
În activitatea sa zilnică, ABG este activă în promovarea agriculturii ecologice Și este dedicată problemelor etice și sociale. ABG se străduiește să mențină un mediu de lucru pozitiv. Prin suportul acordat personalului în vederea îmbunătățirii aptitudinilor sociale și profesionale, ABG îi motivează pe angajați să lucreze într-o manieră orientată către rezultate, autonomă și în același timp concentrată către lucrul în echipă.

Nu există posturi vacante în prezent

Acreditarea înseamna recunoașterea oficială a competenței tehnice și organizaționale a unei autorități în vederea efectuării unui serviciu specific așa cum acesta este descris în Domeniul acreditarii. Austria Bio Garantie este un organisim acreditat de inspecție și certificare în conformitate cu standardul ISO 17065. Toate activitățile se supun supravegherii de către Organismul Austriac de Acreditare și Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale din România.

Acreditarea este o masură de consolidare a încrederii care permite autorităților, economiei și societății, de a judeca dacă organismele de inspecție și certificare îndeplinesc cerințele specifice unei fiabilități ridicate.

Document acreditare

Certificat

Certificat de aprobare MADR

Satisfacția clienților noștri și acuratețea activității noastre sunt de o mare importanță pentru noi.

În cazul în care aveți întrebări sau îndoieli în ceea ce privește procesul de inspecție și certificare efectuat de compania noastră, vă rugăm să ne contactați.

Clienții noștri își pot exprima și înainta reclamațiile în cazul în care nu sunt de acord cu rezultatul inspecției, sau cu inspecțiile și certificarile facute de compania noastră. În cazul în care sunteți nemulțumit cu procesele noastre de inspecție și certificare, vă rugăm să ne contactați în scris - ex. prin email - iar noi vom investiga plângerea Dvs. imediat, în conformitate cu regulamentul de imparțialitate. Vă vom notifica în scris despre decizia noastră în fiecare caz, și vă vom informa despre autoritatea către care puteți înainta o altă reclamație în cazul în care nu sunteți mulțumit de decizia noastră.

Dorim să vă aducem la cunoștiință faptul că, în cazul în care aveți o plângere referitoare la inspecțiile noastre din teren, aveți posibilitatea de a înainta o reclamație către autorități în termen de 14 zile de la data inspecției în conformitate cu legislația. Ne-am bucura să primim din partea Dvs. comentarii sau recomandări in legătură cu activitatea noastră, vă rugăm să ne contactați.

Contact: romania@abg.at.


Conducerea Austria Bio Garantie este dedicată imparțialității și independenței și se asigură că toți colegii săi își desfășoară activitatea în mod adecvat, datorită standardelor înalte, respectând legislația actuală, în mod imparțial, într-un mod corect și de încredere.

Prin urmare, Comitetul nostru de conducere se angajează să se asigure că Austria Bio Garantie își desfășoară activitatea în mod imparțial.

În cazul în care considerați că situatia dvs. nu a fost gestionată în mod imparțial și doriți să solicitați o investigație, vă rugăm să trimiteți un e-mail la romania@abg.at.