Aflați mai multe despre compania și angajatorul Bio Garantie

Bio Garantie a fost înființată în anul 2021 și funcționează ca un organism de control și certificare independent și acreditat. Întreaga activitate a fost preluată de la Austria Bio Garantie Sucursala București, deoarece dorim să atragem mai multă atenție asupra faptului că garantăm produsele ecologice împreună - dumneavoastră ca producător și noi ca organism de control. Acesta este un semnal important pentru consumatori pe o piață ecologică în creștere. Piața produselor ecologice este internațională, iar încrederea în mărcile de certificare este extrem de importantă. Facem parte din Grupul Austria Bio Garantie (Austria, Italia, Croația, România, Ungaria) - prin acest pas, legătura dintre grupul nostru de companii va fi mai vizibilă pentru piață. Compania noastră respectă reglementările din România și UE necesare funcționării sale, de aceea acționează ca un organism de certificare recunoscut de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale din țara noastră și de Autoritatea de Acreditare din Austria.

Codul nostru de identificare este: RO-ECO-029

Bio Garantie furnizează fermierilor, unităților de procesare și comerț, care activează în industria alimentară, informații obligatorii pentru obținerea certificării ecologice, contribuind astfel atât la introducerea metodelor sustenabile de producție, precum și la consolidarea poziției companiilor certificate pe piață. Pe lângă exploatațiile agricole care se ocupă cu creșterea plantelor și a animalelor, compania noastră oferă servicii și companiilor de procesare agricolă din Romania. Începând cu 2021, Bio Garantie este membră a grupului Easy-Cert, care a fost inființat de organismele lidere de certificare ale Austriei și Elvetiei, Austria Bio Garantie GmbH (ABG) respectiv bio.inspecta AG. Filialele din România, Croația, Ungaria și Italia aparțin de asemenea grupului. Alte organisme de certificare, precum CERES GmbH și bio.inspecta AG s-au alăturat de asemenea grupului Easy-CERT împreună cu filialele lor. În consecință, Grupul EASY-CERT este unul dintre cele mai mari organisme de inspecție și certificare din Europa. Grupul de companii activează într-un sistem integrat de management al calității, utilizând un sistem armonizat de inspecție și certificare, ceea ce duce la o eficiență mai mare, un serviciu mult mai rapid și de o calitate mai înaltă.  


Misiune

Bio Garantie contribuie la dezvoltarea și consolidarea poziției pe piată a exploatațiilor agricole și a afacerilor, într-un mod sustenabil.

Prin gama largă de servicii pe care o oferă, BG oferă clienților calitate, fiabilitate și utilitate.

Orientare către viitor
Fiind membră a Grupului Easy-Cert, BG reprezintă unul dintre cele mai mari organisme de inspecție și certificare din Europa. BG inspectează și certifică produse obținute în conformitate cu sustenabilitatea socială, a mediului și care respectă bunăstarea animalelor.

Credibilitate
Personalul competent și experimentat al BG este repartizat pentru efectuarea inspecțiilor și a certificărilor exploatațiilor agricole și a companiilor de procesare și comerț - și fac acest lucru într-o manieră clară, independentă și de încredere. În acest mod este garantată credibilitatea produselor și a proceselor inspectate și certificate de BG.

Orientarea către client
BG își conduce activitățile către nevoile clienților și își menține deschiderea în comunicarea cu aceștia. BG se străduieste în mod continuu să mărească satisfacția clienților prin furnizarea, dintr-o singura sursă, de servicii eficiente și de produse conforme cerințelor clienților.

Dedicare
În activitatea sa zilnică, BG este activă în promovarea agriculturii ecologice Și este dedicată problemelor etice și sociale. BG se străduiește să mențină un mediu de lucru pozitiv. Prin suportul acordat personalului în vederea îmbunătățirii aptitudinilor sociale și profesionale, BG îi motivează pe angajați să lucreze într-o manieră orientată către rezultate, autonomă și în același timp concentrată către lucrul în echipă.

Anunț locuri de muncă

Asistent Administrativ

Acreditarea înseamna recunoașterea oficială a competenței tehnice și organizaționale a unei autorități în vederea efectuării unui serviciu specific așa cum acesta este descris în Domeniul acreditarii. Bio Garantie este un organisim acreditat de inspecție și certificare în conformitate cu standardul ISO 17065. Toate activitățile se supun supravegherii de către Organismul Austriac de Acreditare și Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale din România.

Acreditarea este o masură de consolidare a încrederii care permite autorităților, economiei și societății, de a judeca dacă organismele de inspecție și certificare îndeplinesc cerințele specifice unei fiabilități ridicate.

-- Document acreditare

-- Domeniu de acreditare

-- Certificat de aprobare MADR

Satisfacția clienților noștri este foarte importantă pentru noi, de aceea este, de asemenea, important ca plângerile și contestațiile împotriva deciziilor să fie tratate într-un recurs transparent. Dacă aveți o contestație la o decizie de inspecție sau certificare pe care am efectuat-o, vă rugăm să ne contactați. 

Clienții noștri pot depune reclamații și contestații dacă nu sunt de acord cu rezultatul inspecției sau cu inspecțiile sau certificările pe care le-am efectuat. Vă rugăm să ne contactați în scris - dacă este posibil prin e-mail - și vom procesa acest lucru cât mai repede posibil. În orice caz, vă vom informa în scris despre decizia noastră și, de asemenea, vă vom spune la ce autoritate vă puteți depune plângerea sau contestația dacă nu sunteți mulțumit de decizia noastră. 

Dorim să subliniem că puteți depune o contestație în termen de 14 zile de la inspecție sau decizie.

Conducerea Bio Garantie este angajată în imparțialitate și independență și se asigură că colegii săi își desfășoară activitatea în mod autentic, conform unor standarde înalte, respectând legislația în vigoare, în mod imparțial, în mod corect și de încredere.

Prin urmare, Comitetul nostru pentru imparțialitate se angajează să se asigure că Bio Garantie își desfășoară activitatea într-un mod imparțial.

În cazul în care considerați că cazul dvs. nu a fost tratat într-un mod imparțial și doriți să solicitați o investigație, vă rugăm să contactați un membru al Comitetului nostru de imparțialitate prin următorul link.