GLOBALG.A.P.

GLOBALG.A.P.

Transparența de-a lungul întregului lanț de aprovizionare asigură integritatea produsului și garantează încrederea clientului. Standardul GLOBALG.A.P. reprezintă o certificare esențială pentru toți producătorii și comercianții dornici să iși consolideze poziția pe piața internațională.

Standardul GLOBALG.A.P. asigură și urmărește statutul produsului pe parcursul întregului proces, de la producția pe teren, mai departe pe lanțul de aprovizionare, până la consumatorul final. Standardul stabilește reguli stricte pentru recoltare, depozitare, manipulare, transport, protecția mediului și relații corecte cu angajații.

GLOBALG.A.P. este un standard unic integrat cu aplicații modulare pentru o gamă largă de grupuri de produse, de la produse vegetale și animale la semințe și material săditor, precum și furaje mixte.

Beneficiu pentru client

Standardul GLOBALG.A.P. conferă un nivel de transparență și integritate care generează valoare adaugată pentru produs și marcă pe piață, pe lângă faptul că asigură încrederea consumatorului.

Prin certificarea GLOBALG.A.P., produsele dumneavoastră îndeplinesc un standard recunoscut la nivel mondial, corespunzând cerințelor solicitate de alți parteneri pentru export.

Bio Garantie SRL oferă aceste audituri în colaborare cu organismul de certificare CERES.

Website CERES

Link

Website GLOBALG.A.P./Ghiduri

Link

Persoana de contact

Florian-Emilian Nae Florian-Emilian Nae

Agricultură

f.nae@bio-garantie.ro