Înregistare - Clienți noi

Bio Garantie intensifică dezvoltarea durabilă a fermelor ecologice prin serviciile sale rapide și profesionale de certificare. Compania noastră are o experiență de 20 de ani în domeniu și o experiență amplă internațională, datorită căreia numărul clienților noștri este în continuă creștere. 

Sarcina noastră principală este de a verifica dacă produsele ecologice au fost obținute în conformitate cu regulamentul ecologic al UE, începând de la alegerea terenului până la asezarea lor pe rafturile magazinelor. Dacă ne contactați, vă putem informa despre tot ce trebuie să știți pentru agricultura ecologică. Odată ce sunteți înregistrat în sistemul ecologic și contractul este semnat, începe perioada de conversie a terenurilor dvs. Este obligatoriu să respectați cerințele regulamentului ecologic al UE din acea zi. Informații privind activitatea fermei trebuie să fie înregistrate pe tot parcursul anului, și unele dintre acestea trebuie raportate către noi. Puteți fi informat despre responsabilitățile Dvs. anuale pe pagina noastră de internet, precum și prin colegii noștri. 

Investigăm printr-un proces în două etape, în timpul inspecției și certificării, dacă sunt respectate toate cerințele incluse în reglementările ecologice aplicabile. Inspectorul nostru verifică unitatea o dată pe an, într-un moment convenit anterior. Inspectorul elaborează un raport pe baza constatărilor din timpul inspecției și determină statusul actual al produselor. Pe lângă inspecția anuală, poate fi efectuată și o inspecție aleatorie. În cazul în care se constată abateri de la reguli, acordăm un termen, până când este necesar să se finalizeze măsurile corective specificate. În cazul unităților cu grad de risc ridicat (pe baza evaluării riscurilor) sau a oricărei suspiciuni, poate fi făcută o prelevare de probe. 

Raportul de inspecție este verificat de unul dintre certificatorii noștri în conformitate cu regulile de inspecție și certificare ecologică ale UE. Certificatorul nostru aprobă statusul și măsurile aplicate, dar, dacă este necesar, modifică sugestiile inspectorului. În acest caz, certificatorul modifică raportul de inspecție și îl trimite clientului nostru. Clientul poate respinge în scris conținutul raportului de inspecție în termen de 14 zile, în caz contrar este considerat aprobat. Dacă activitatea unității corespunde cerințelor, compania noastră eliberează o certificare. Valabilitatea certificării durează de la inspecția anuală anterioară cel târziu până la 31 ianuarie anul următor și confrimă că unitatea în cauză respectă cerințele incluse în reglementările UE și naționale relevante. Pe acest document sunt enumerate toate produsele unitătii, împreună cu statusul lor corespunzător. În cazul în care taxa pentru inspecție și / sau certificare nu este plătită, nu putem emite un certificat. 

Certificările emise de compania noastră sunt disponibile pe platforma noastră de căutare a certificărilor EASY-CERT, care permite accesul direct al partenerilor noștri la certificările lor și la statusul produselor lor. Mulțumită platformei EASY-CERT, consumatorii pot fi asigurați că produsul pe care îl achiziționează este marcat cu statusul corespunzător.    

În cazul în care doriți să faceți conversia de la agricultura convențională la agricultură / prelucrare ecologică, faceți clic pe „Înregistrare”. 

Ulterior vă vom trimite toate ghidurile și documentele necesare pe care trebuie să le completați și să ni le trimiteți înapoi. 

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați fie prin e-mail, fie prin telefon, suntem mai mult decât bucuroși să vă ajutăm.